לןגן

בייגלה ברוטב סילאן מבושל

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 16:05
בייגלה ברוטב סילאן מבושל

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל200 מעלות

  2. הכנת הרוטב

  3. בסיר על האש

  4. ממלאים ליטר מים

  5. בצלוחית שמים..

  6. 2 כפות סילאן

  7. 2 כפות סודה

  8. כפית מים

  9. לערבב היטב

  10. לשפוך לסיר לפני הרתיחה

  11. לערבב להגיע לרתיחה

  12. לבשל 5 דקות ולכבות..

  13. להכין קערה עם שומשום

  14. לחלק את הבצק (8)

  15. כל כדור לחלק ל2

  16. לגלגל כל חלק לנחש

  17. ללפף אחד עם השני כבורג

  18. ולסגור לצורת עיגול

  19. לטבול 10 שניות ברוטב

  20. לטבול בשומשום

  21. לשים בתבנית עם דף אפיה

  22. להכניס לתנור 20/30 דקות

  23. בייגלה ברוטב סילאן מבושל_מתכון של יפה וקס-ברקו