לןגן

לאפות דרוזיות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 15:32
לאפות דרוזיות

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים צלוחית עם שמן

  2. מחממים מחבת הפוך

  3. משמנים את השיש

  4. משמנים כדור בשמן

  5. פותחים על השיש

  6. מרדדים מעט את הבצק

  7. אפשר למתוח עם היידים את הבצק עד שנעשה

  8. בצק שקוף

  9. שמים על המחבת

  10. צד אחד 2 דקות

  11. צד השני 1.5 דקות

  12. להוציא למגש מרופד