לןגן

סיגרים מתוקים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 15:09
סיגרים מתוקים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילוי

  2. בקערה לערבב

  3. 3/4 כוס אגוזים קצוצים

  4. 3/4 אגוזי בונדק קצוצים

  5. 3/4 קשיו קצוץ

  6. 3/4 כוס פיסטוק קצוץ

  7. מוסיפים 3 כפיות סילאן

  8. כפית מי ורדים

  9. חצי כפית קינמון

  10. 3 כפיות יין

  11. לערבב הכל לעיסה

  12. שמים מהמילוי על עלה מגלגלים מלמטה למעלה

  13. 2 סיבובים

  14. מקפלים מהבצק בצדדים

  15. מורחים על העלה במברשת שמן זית

  16. ולשים בתבנית

  17. כך עם כל העלים

  18. 180 מעלות

  19. 7/10 דקות

  20. לטבול את הסיגר בסירופ ואז בקוקוס