לןגן

קרמבל תפוחים

מאת: עידן רביד קלברג, פורסם: 06/10/2020 | 13:54

תקציר המתכון: קרמבל תפוחים של דוד יוני

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים במחבת את התפוחים עם החמאה,הקינמון,הלימון,תמצית וניל וסוכר ויוצרים קרמל. מבשלים עד שהתפוחים מתרככים מעט (לא לגמרי).מוסיפים צימוקים ומבשלין עוד 2 דק'. מעבירים את הבלילה לתבנית

  2. יוצרים בצק מחומרי הקרמבל:קמח+חמאה+שקדים טחונים+סוכר+מעט חלב ומפוררים אותה מעל בלילת התפוחים.

  3. אופים כחצי שעה ב 160 מעלות