לןגן

קנלוני גבינות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/10/2020 | 13:11
קנלוני גבינות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את כל הגבינות.

  2. ממלאים את הקנלוני בגבינה אפשר עם שקית זילוף אני מילאתי עם כפית קטנה.

  3. הכנת הרוטב:

  4. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח, מערבבים ומבשלים קלות.

  5. מוסיפים את החלב הרותח ומערבבים היטב (כדי שלא יווצרו גושים) מוסיפים מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם.

  6. משמנים תבנית בחמאה, שופכים מעט מהרוטב, מסדרים את הקנלוני ומעליהם שופכים את יתרת הרוטב, מפזרים גבינה צהובה מגורדת.

  7. אופים בתנור בחום של 180 מעלות 45 דקות.