לןגן

דגים וירקות ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 11:16
דגים וירקות ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התיבול…

  2. כף פפריקה בשמן

  3. חצי כפית מלח

  4. רבע כף כמון

  5. חצי כף כורכום

  6. 3 כפות רסק עגבניות

  7. כוס מים

  8. חצי לימון רצועות קטנות

  9. ההכנה

  10. את הדגים שמים בקערה

  11. סוחטים עליהם מיץ מחצי לימון

  12. משרים לחצי שעה ושוטפים

  13. במחבת..

  14. מאדים את הירקות

  15. עם 2 כפות שמן זית כ5 דקות

  16. מתבלים בתבלינים

  17. מערבבים …

  18. מוסיפים …

  19. מים וחצי מכמות הירק

  20. את השום והלימון

  21. מגיעחם לרתיחה

  22. מנמיכים..

  23. טובלים את החלק של הדג העליון ברוטב והופכים על התחתון במחבת

  24. כך עם הדגים הנותרים

  25. מפזרים מעל את הירק

  26. מכסים ומבשלים

  27. כ15 דקות

  28. ומרטיבים עם כף מידי פעם

  29. את הדגים עם הרוטב …