דג סלמון בתנור עם טימין
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 11:06
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תבנית שמים….
-
חתיכה של דג סלמון שטוף
-
חורצים בו עם סכין
-
שתי וערב
-
בכוס חד פעמי מערבבים….
-
חצי כף טימין
-
חצי כפית מלח
-
כף לימון
-
2 כפות שמן זית
-
קורט אבקת שום
-
קורט פלפל שחור גרוס
-
חצי כפית כורכום
-
קורט פפריקה מעושנת
אופן הכנה
-
מורחים מהתיבול על הדג
-
גם בצדדים
-
מוסיפים לתבנית רבע כוס מים
-
מחממים תנור
-
180 מעלות
-
20/30 דקות
-
מידי פעם להרטיב עם כף
-
את הדג מהנוזל התבנית