לןגן

עוגיות סחלב וקינמון ממכרות של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 06/10/2020 | 07:57
עוגיות סחלב וקינמון ממכרות של סבתא לאה

תקציר המתכון: עוגיות טעימות, מושלמות, ביתיות עם נגיעות של קינמון, וכן העוגיות פרווה וגם טבעוניות.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגיות

לעיטור העוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות

  2. מנפים את הקמח לתוך קערה גדולה ומוסיפים את אבקת הסחלב, אבקת הסוכר, מלח, קינמון טחון ומערבבים

  3. מוסיפים את השמן, תמצית הוניל או מי הורדים ולשים עד לקבלת בצק אחיד חלק ורך

  4. יוצרים מן הבצק כדורים קטנים, נועצים בעדינות במרכז כל כדור פיסטוק או שקד ומניחים במרווחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

  5. שימו לב!!! ממליצה כדי לקבל כדורים קטנים יפים ושווים בגודלם השתמשו בשמינית של כוס אוניברסליות, ראו תמונה

  6. מכניסים לתנור למרכזו ואופים 20 דקות (תחתית העוגיות מזהיבה מעט)

  7. מוציאים מהתנור מפזרים מעט מעל העוגיות קינמון טחון, מקררים היטב ומגישים

  8. העוגיות נשמרות בכלי אטום עד שבועיים

  9. בתיאבון! אז כנסו למטבח וספרו איך היה