פרחי כרובית מטוגנת
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 01:53
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לשים כרובית בסיר עם מים
-
וקצת מלח לבשל כ10 דקות
-
לסנן ולחכות כ10 דקות
-
כדי שיצטננו
-
לחתוך את הפרחים
-
להכין את הקערות לציפוי
-
בקערה 1 קמח
-
בקערה 2 לערבב 4 ביצים
-
עם קצת מלח
-
בקערה 3 לשים פירורי לחם
-
וכף פפריקה ושומשום
אופן הכנה
-
מחממים סיר עם שמן
-
לטבול את פרחי הכרובית
-
לפי הסדר של הקערות
-
לחמם שמן
-
ולטגן את פירחי הכרובית