לןגן

ירקות בתנור

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 01:44
ירקות בתנור

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הכרובית לפרק לפרחים

  2. להשרות בקערה עם מים רותחים כ10 דקות

  3. לסנן

  4. לחצות כל פרח לחצי

  5. לשים בקערה..

  6. לתבל..

  7. רבע כוס שמן זית

  8. רבע כוס שומשום

  9. חצי כף מלח גס

  10. לערבב

  11. לסדר בתבנית עם דף אפיה

  12. 200 מעלות

  13. כחצי שעה