כרובית בטעם דבש ושומשום בתנור
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 01:41
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי כרובית חתוכה שהושרתה במים
-
רותחים וסוננה
-
הציפוי …
-
כפית מלח
-
כף פפריקה
-
כף דבש
-
2 כפות שומשום
-
רבע כוס שמן
-
2 ביצים
אופן הכנה
-
לשפוך על הכרובית
-
את הציפוי לערבב טוב
-
לשפוך לתבנית
-
180 מעלות
-
30/40 דקות