לןגן

מלפפונים כבושים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 01:29
מלפפונים כבושים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יוצקים מהמים..

  2. כל כוס עם כפית שטוחה מלח גס

  3. מכניסים את עלי השמיר

  4. משקיעים אותם בתוך המים

  5. סוגרים את הצינצנת

  6. ושמים על השיש

  7. את הצינצנת הופכים

  8. כדי לערבב טעמים מידי יום

  9. לא פותחים

  10. לאחר כ5 ימים

  11. כשהצבע הירוק מתחלף לצבע ירוק חאקי ..הזמן לפתוח ולטעום

  12. ולהחליט אם מצריך יום או יומים נוספים

  13. ואז לשים במקרר

  14. נ.ב

  15. מי שאוהב חריף אפשר להוסיף

  16. פלפל אדום או ירוק