לןגן

מלפפונים חמוצים בחומץ

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 01:25
מלפפונים חמוצים בחומץ

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה….

  2. מרתיחים בסיר כ2 ליטר מים

  3. ומצננים אותם

  4. מעקרים צינצנת זכוכית

  5. שמים בתחתית הצינצנת

  6. מהשמיר ומעל מסדרים את המלפפונים ובינהם את שיני השום

  7. ואת שאר השמיר

  8. מודדים כוס מהמים שהתקררו

  9. מוסיפים כפית מלח ו2 כפות חומץ

  10. שופכים לצינצנת

  11. כך ממלאים כמה שצריך כוסות

  12. סוגרים היטב את הצינצנת

  13. ולחכות לפחות שבוע

  14. עד לפתיחה

  15. מידי פעם לנער את הצינצנת

  16. כדי לערבב את הנוזלים

  17. ……

  18. בפתיחה לא נוגעים ביידים

  19. להשתמש במזלג או כף