לןגן

עוגה בחושה בניחוח שקדים ופרי העונה

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 06/10/2020 | 00:52
עוגה בחושה בניחוח שקדים ופרי העונה

תקציר המתכון: עוגה של פעם, היאמי שליד הקפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים יחד מלבד הפירות, עד שתצא עיסה דביקה

  2. לחמם תנור ל 175 מעלות

  3. לשטוף הפירות ליבש ולחתוך דק או בצורות שאוהבים

  4. לשטח את העיסה בתבנית קוטר 26

  5. על העיסה לסדר יפה את הפירות וטיפונת ל

  6. הטביע אותם בעיסה

  7. לפזר על הפירות סוכר

  8. להכניס לתנור ל 30/35 דק על 175 מעלות

  9. בתיאבון