לןגן

חמין בשר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 15:58
חמין בשר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ומטגנים את הבצל 3 דקות

  2. ולהוציא לצלחת

  3. שמים את קוביות הבשר בסיר לצריבה כדי לסגור אותו מעל הצדדים

  4. להוסיף את החומוס

  5. ואת הגזר ואת הבצל ולערבב 5 דקות

  6. להוסיף מים

  7. ולבשל כ 30 דקות

  8. להוסיף את התפוח אדמה

  9. ואת התבלינים

  10. ולהוסיף מים לגובה הירקות

  11. ולהמשיך בבישו

  12. לוקחים קערה שמים בה שקית ניילון

  13. ואת החיטה לשים בתוכה עם 2 כוסות מים רותחים

  14. חצי כפית מלח

  15. חצי כפית כורכום

  16. רבע כוס שמן

  17. לערבב ולסגור את השקית

  18. ולשים אותה בסיר

  19. לבשל חצי שעה נוספת

  20. הסיר נכנס לתנור

  21. ל10 עד 12 שעות