תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
ומטגנים את הבצל 3 דקות
ולהוציא לצלחת
שמים את קוביות הבשר בסיר לצריבה כדי לסגור אותו מעל הצדדים
להוסיף את החומוס
ואת הגזר ואת הבצל ולערבב 5 דקות
להוסיף מים
ולבשל כ 30 דקות
להוסיף את התפוח אדמה
ואת התבלינים
ולהוסיף מים לגובה הירקות
ולהמשיך בבישו
לוקחים קערה שמים בה שקית ניילון
ואת החיטה לשים בתוכה עם 2 כוסות מים רותחים
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
רבע כוס שמן
לערבב ולסגור את השקית
ולשים אותה בסיר
לבשל חצי שעה נוספת
הסיר נכנס לתנור
ל10 עד 12 שעות