תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מוסיפים את החומוס והגזר
מערבבים כ5 דקות
מוסיפים מים בגובה
ומתבלים ב…
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית פילפל שחור גרוס
כפית שום כתוש
כף בהרט
מבשלים כחצי שעה
מחזירים לסיר את פרוסות הבשר ועם כף מרטיבים מלמעלה
מפזרים את תפוח האדמה
מעל לבשר
מוסיפים מים כמה שצריך
מנמיכים ומכסים ועל אש נמוכה מבשלים כשעה
הסיר נכנס לתנור
בערך שעתיים
200 מעלות
בתאבון