לןגן

קציצות בקערות ארטישוק ואפונה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 15:42
קציצות בקערות ארטישוק ואפונה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים

  2. שמן זית

  3. שמים 4 שיני שום קצוצים

  4. קצת מלח

  5. 1/2 כפית פילפל שחור

  6. 1/2 כפית כורכום

  7. צרור כוסברה קצוצה

  8. מיץ מלימון אחד

  9. פרוסות לימון

  10. לערבב טוב

  11. להוסיף 2 כוסות מים

  12. מרתיחים ומוסיפים את קערות הארטישוק עם הקציצות

  13. מוסיפים מים עד לגובה האריטשוק

  14. לבשל כ30 דקות

  15. ומידי פעם לוקחים מהרוטב

  16. ושופכים על הקציצות

  17. לאחר מכם מוסיפים

  18. אפונה מקופסא שוופה ומסוננת

  19. מוסיפים כוס מים

  20. ומבשלים 20 דקות נוספות

  21. וממשיכים בהרטבת הקציצות מהרוטב עם כף

  22. אם נשאר מעיסת הבשר

  23. יוצרים קציצות ומוסיפים

  24. לסיר