תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לחמם מחבת עם קצת שמן
לטגן את התפוח אדמה
ולהוציא לצלחת
להכניס את הבשר לסגירה
ולהוציא לצלחת
לטגן את הבצלים
3 עד 4 דקות.
להוסיף את העגבניות המרוסקות
וכף רסק עגבניות
וקורט מלח
לערבב במשך 10 דקות
להוסיף ליטר מים רותחים להוסיף את החומוס לערבב
ולתבל….
כף בהרט
חצי כפית כמון
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פילפל אנגלי
חצי כף מלח
חצי פילפל שחור
רבע כפית טימין
כף וחצי אבקת מרק עוף
כף סילאן
להוסיף את השום
וחצי מהירק
לשים דף אפיה
לפזר את חצי הירק שנשאר
לסדר את התפוח אדמה
מעל את הבשר
ואת רצועות הגזר
לשפוף מעל את הרוטב
שיכסה את הכל
לפזר מעל עלי דפנה
לכסות בנייר אפיה
ומעל נייר כסף
להכניס לתנור שחומם
200 מעלות כשעתיים
להוציא
להוריד את הכיסויים מעל
להכניס בחזרה לחצי שעה
לגריל 200 מעלות
ולהוציא לכסות בחזרה
בדף אפיה ונייר כסף
בהמשך התבנית
נכנסת לתנור
לכמה שעות