לןגן

מוקפץ עם פרגיות מושלם!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 04/10/2020 | 21:14
מוקפץ עם פרגיות מושלם!

תקציר המתכון: מינימום מצרכים, מינימום זמן עבודה ומקסימום טעם!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. לבשל 300 גרם אטריות ביצים רחבות לפי הוראות יצרן.

  2. במחבת לטגן 4 שיניי שום כתושות ו-7 פרגיות חתוכות לרצועות בעובי בינוני עד שהפרגית מזהיבה מעט משני הצדדים. לתבל במעט מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ורבע כפית אבקת שום. לשים 5 כפות רוטב סויה. זילוף טוב של סילאן (בערך רבע כוס) ו- 3/4 כוס טריאקי - לערבב הכל היטב. להוסיף קופסת פטריות חתוכות (השתמשתי בשימורים, ניתן לשים פטריות טריות) וקופסה

  3. תירס גמדי חתוך לרצועות בעובי דק.

  4. להוסיף את האטריות, לערבב היטב, להגיש חם ובתאבון ❤️