עוגת תפוזים ונקטרינה
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 04/10/2020 | 10:30
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
אופן הכנה
-
2 כוסות קמח
-
1 א.אפיה
-
4. ביצים
-
1/2 כוס סוכר
-
1/2 כוס שמן
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
כף גרידת תפוז
-
5 נקטרינות מקולפות
-
ופרוסות
-
1/4 כוס סוכר חום
-
להקציף ביצים וסוכר
-
להוסיף את השמן
-
ולסירוגין את שאר החומרים
אופן הכנה
-
את הנקטרינה מערבבים בצלחת עם סוכר חום
-
בתבנית שמים נייר אפיה ומפזרים את הנקטרינה
-
מעל את עיסת העוגה
-
180 מעלות
-
כ 30/40 דקות
-
כשמתקרר מפזרים
-
אבקת סוכר