לןגן

סלט קפרזה צבעוני

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 03/10/2020 | 23:19
סלט קפרזה צבעוני

תקציר המתכון: סלט שהוא איזון של טעמים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את עגבניות השרי לחצאים ורבעים

  2. לקרוע את המוצרלה

  3. לשים את עלי הבזיל ללא השורש, רק עלים שלמים

  4. לבזוק מעל מלח גס, שמן זית ומעט לימון

  5. “לקשקש״ מעל חוצץ בלסמי מרוכז ולהגיש

  6. בתאבון