לןגן

פירה

מאת: כוכב אמר, פורסם: 03/10/2020 | 15:08
פירה

תקציר המתכון: פירה חלבי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את התפוא מקולף במים חמים עם מלח עד שהם מתרככים מסננים את תפוא ומעברים לתבנית . מכניסים לתנור 100 מעלות למשך 2 דקות כדי שיצאו הנוזלים בזמן שהתפוא בתנור ,מחממים בסיר את השמנת חלב וחמאה אחרי שהחמאה נמסה סוגרים את האש מתאים את תפוח מהתנור ומעברים דרך מסננת דקה לקבלת מקרם חלק ישר לסיר מערבבים הכול ביחד אם צריך לתקן תיבול אפשר להוסיף עוד חמאה חלב שמנת מלח

  2. מתכון זה שיך לדניאל עמית זהו ספר המתכונים שלי וקל לי שכול המתכונים שאני אוהבת באותו מקום