 
				בורקס גבינה מבצק שמרים
			 
		
		
			מאת: אילת אליהו, פורסם: 03/10/2020 | 14:40
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				בורקס גבינה
בעבע בג'יבן 
			
		 
		
			קטגוריה: מאפים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						בורקס  גבינה או בשמו העירקי בעבע בג'יבן😉. 
					
- 
						קילו  קמח מנופה 
					
- 
						2  כפות שמרים יבשים 
					
- 
						200  גרם חמאה /מחמאה 
					
- 
						3  כפות סוכר
					
- 
						כפית  מלח 
					
- 
						כפית  חווג' לאפייה - לא חייב, מומלץ. 
					
- 
						שתיים  וחצי כוסות חד"פ חם מים פושרים. 
					
- 
						ללוש  הכל יחד, מלח בסוף 
					
- 
						להתפיח  כשעה. 
					
- 
						לקרוץ  עיגולים, למלות במילוי, לסגור,אני מורחת חלבון ביצה בשוליים לפני הסגירה שלא יפתח,ועם מזלג לעשות צורה. 
					
מילוי
			
					- 
						משתמשת  בגבינה "עירקית" הכי טעים איתה,  ומוסיפה קצת צהובה מגורדת
					
- 
						אפשר  בולגרית וצהובה... 
					
- 
						להוסיף  ביצה וכף קמח לערבב טוב. 
					
- 
						למרוח  ביצה ושומשום לתנור מחומם מראש 180 עד להזהבה. 
					
 
		אופן הכנה
		
				-