לןגן

מאפינס/עוגת תפוז בציפוי גנאש

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 03/10/2020 | 12:22
מאפינס/עוגת תפוז בציפוי גנאש

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משמנים תבנית מאפינס שקעים

  2. עם כף לוקחים מהבלילה

  3. שופכים לתוך השקעים

  4. בלילה שנשארה….

  5. משמנים תבנית קטנה נוספת

  6. ושופכים את הבלילה

  7. 180 מעלות כחצי שעה

  8. גנאש..

  9. ממיסים ביחד…

  10. שמנת מתוקה

  11. 1 שוקולד מריר

  12. טובלים את הצד העליון

  13. של המאפינס בגנאש

  14. ומצפים את העוגה בגנאש