לןגן

עוגת סולת ( בסבוסה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 03/10/2020 | 11:59
עוגת סולת ( בסבוסה

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר

  2. ובהדרגה להוסיף את השאר

  3. לשמן תבנית פיירקס

  4. או כל תבנית שתשתמשו בה

  5. לשפוך את הבלילה

  6. לסדר את השקדים בצורה שרוצים

  7. מעל הבלילה

  8. יפה וקס-ברקו

  9. עוגת סולת ( בסבוסה )_יפה וקס ברקו

  10. פרווה עוגות פרווה

  11. שתפו מתכון זה:

  12. FacebookTwitterPinterestPrint this pageWhatsapp

  13. פרווה

  14. אופן הכנה

  15. 5 ביצים

  16. כוס סוכר

  17. כוס שמן

  18. כוס קמח

  19. 2 כוסות סולת

  20. חצי כוס קוקוס

  21. 2 אבקת אפיה

  22. כפית תמצית שקדים או 2 סוכר וניל

  23. שקדים לקישוט

  24. מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר

  25. ובהדרגה להוסיף את השאר

  26. לשמן תבנית פיירקס

  27. או כל תבנית שתשתמשו בה

  28. לשפוך את הבלילה

  29. לסדר את השקדים בצורה שרוצים

  30. מעל הבלילה

  31. 180 מעלות

  32. 30 עד 40 דקות

  33. הסירופ….

  34. כוס סוכר

  35. כוס מים

  36. כף לימון

  37. להרתיח20 דקות

  38. לכבות ולהוסיף כפית מי ורדים

  39. כשהעוגה מוכנה

  40. לחתוך בסכין לאורכה ולרוחבה

  41. שבכל קוביה יהיה שקד

  42. לשפוך מעל העוגה את הסירופ