לןגן

עוף ותפוחי אדמה במרינדה - בתנור

מאת: Shaked Laskar, פורסם: 03/10/2020 | 11:15
עוף ותפוחי אדמה במרינדה - בתנור

תקציר המתכון: צעד אחר צעד והוא יוצא היסטרי! מתכון של חן במטבח

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך תפו״א לקוביות / סירות ולהרתיח בסיר (מיד כשהמים רותחים להוריד מהגז) ולסנן

  2. מסדרים בתבנית יחד עם העוף

  3. מערבבים את כל חומרי המרינדה ושופכים לתבנית , דואגים שהכל מכוסה ברוטב

  4. מכניסים לשעה במקרר

  5. מחממים תנור על 180•

  6. הופכים את העוף שהחלק עם העור יהיה כלפי מטה

  7. מכניסים ל50 דק בתנור בלי כיסוי

  8. מגבירים ל210• הופכים את העוף ואופים עוד 20 דקות

  9. במהלך האפייה להשקות את העוף והתפו״א ברוטב

  10. בתאבון!