לןגן

עוף בתנור עם פלחי תפוח אדמה ובטטות.

מאת: אפרת מ., פורסם: 02/10/2020 | 19:58
עוף בתנור עם פלחי תפוח אדמה ובטטות.

תקציר המתכון: עוף בתנור וכל פעם צריך להמציא איך לתבל.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה את הכרעיים התפוח אדמה והבטטה

  2. שופכים את השמן רבע כוס בערך

  3. מעסים היטב הכל

  4. מסדרים בתבנית מפזרים את השמיר

  5. שופכים מהצד חצי כוס מים וחצי כוס מיץ תפוזים.

  6. מכסים בנייר אפיה ומעל נייר כסף

  7. מכניסים לתנור על 160 לשעה וחצי,מורידים נייר ואופים על 200 עד השחמה.