עוף בתיבול קארי בתנור
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 02/10/2020 | 18:03
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
7 חלקי עוף
-
מסודרים בתבנית
-
התיבול..
-
כף אבקת קארי
-
חצי כף תבלין פילדלפיה
-
חצי כף מלח
-
חצי כף גריל עוף
-
ארומטי(אהרוני)
-
2 כפות שמן
-
רבע כוס מים
-
מערבבים היטב
-
מורחים על העוף
-
מוסיפים לתבנית
-
חצי כוס מים
אופן הכנה
-
200 מעלות
-
כשעה
-
לאחר שעה
-
משנים לגריל
-
200 מעלות
-
חצי שעה