לןגן

מטבוחה חריפה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 02/10/2020 | 14:40
מטבוחה חריפה

תקציר המתכון: מטבוחה חריפה טעימה ומזכירה את הילדות את הביס מסנדוויץ של בנימין מבית הספר היסודי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את העגבניות לחתוך x בתחתית העגבניות לשים בקערה לכסות עם מים רותחים ל 5 דקות (הקליפה יורדת בקלות)להוציא מהמים ולהוריד את הקליפה לשים במג'ימיקס ולרסק

  2. לקצוץ את הבצל השום הפלפל החריף והגמבה

  3. לשים 5 שמן במחבת להוסיף את הירקות הקצוצים לאדות

  4. להוסיף את רסק העגבניות ואת הפפריקה לערבב ואז להוסיף את העגבניות שריסקנו ולבשל לפחות שעה תוך כדי ערבוב מידי פעם

  5. להוסיף את המלח ולהמשיך לבשל עד שאין נוזלים

  6. בתיאבון