לןגן

לחמניות עם תפיחה אחת

מאת: נורית רואימי, פורסם: 02/10/2020 | 06:21
לחמניות  עם תפיחה אחת

תקציר המתכון: לא מחליפה את המתכון הזה בשום מתכון אחר קליל מהיר ווטעיםם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל המרכיבים ביחד פרט למלח שמוסיפים בסוף הלישה , קורצים עיגולים בקיום יוצא בערך 18 לחמניות תלוי בגודל עושים צורת לחמניה (כיד הדמיון) ושמים על נייר אפיה ונותנים להתפחה עד שמפעיל את פניו

  2. מורחים ביצה

  3. שומשום או כל דבר אחר

  4. אלופים בתנור על חום 220 מעלות עד להזהבה

  5. יוצאים לחמניות רכות וטעימות, ניצן להקפיא ולהוציא כשצריך, כאילו איתם אותם עכשיי

  6. בהצלחה