לןגן

קובה דלעת

מאת: אילת אליהו, פורסם: 01/10/2020 | 14:13
קובה דלעת

תקציר המתכון: קובה דלעת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבשר

בצק סולת

אופן הכנה

  1. רוטב לקובה דלעת! לטגן בצל עד להזהבה קלה. להוסיף כף פפריקה מתוקה, כפית כורכום, לערבב 2 דקות, להוסיף 2 כפות סוכר, 2 כפות רסק,קופסא של עגבניות מגורדות או 3-4 עגבניות מגורדות, פלפל שחור, רבע כפית מלח לימון אפילו קצת פחות, , מים רותחים, כמה עלי סלרי שלמים וגבעול קצוץ, דלעת חתוכה, להרתיח כרבע שעה, לטעום, לראות אם חסר מלח, להוסיף ממש קצת מלח רגיל. להוסיף את הקובות בישול חצי שעה, על אש בינונית עדיף ללא מכסה