לןגן

עוף עם בצל מקורמל וכורכום 💛

מאת: טל דובנבוים, פורסם: 01/10/2020 | 12:47
עוף עם בצל מקורמל וכורכום 💛

תקציר המתכון: עוף בסיר אחד קלי קלות כמעט בלי עבודה ומעדן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נטגן עם שמן את הבצל אז מתקרמל ונוסיף את העופות . נסגור אותן משתי הצדדים בערך 3 דקות כל צד .

  2. נוסיף את תפוחי האדמה . שמים מלח וכורכום על הכל .

  3. בכוס נשים כך גדושה של אבקת מרק בצל עם רבע כוס מים רותחים . ונשפוך על הכל . נחכה כמה דקות ונשים את הרוטב מלמטה על העוף והתפוחי אדמה . אם צריך להוסיף קצת מים תוסיפו אבל אני לא הוספתי הסיר לא צריך להיות הרבה במים . על להבה נמוכה בערך שעה וחצי שעה .

  4. בהצלחה 💛💛