לןגן

מאפינס פסטה, גבינות ופסטו

מאת: אורית לוי, פורסם: 01/10/2020 | 11:01
מאפינס פסטה, גבינות ופסטו

תקציר המתכון: מהיר, טעים ומשביע - מה צריך יותר מזה???

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. לשמן תבניות מאפינס מסיליקון או מקרטון עם ספריי שמן

  3. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולזלף עליה מעט שמן זית ולערבב למניעת הידבקות.

  4. בקערה להניח את הפסטה, לטרוף ביצים ולהוסיף.

  5. להוסיף את כל שאר המרכיבים ולשמור מעט גבינה צהובה מגוררת בצד.

  6. למלא את תבניות המאפינס כמעט עד הסוף ולפזר מעט גבינה צהובה מגוררת

  7. לאפות 40 דק' או עד שהצהובה מזהיבה.

  8. לצנן 10 דק' לפחות ולחלץ מהתבנית - בתיאבון ♥