מלבי
מאת: מירי צדוק, פורסם: 01/10/2020 | 00:29
תקציר המתכון:
אני אישית יש לי חולשה לדבר הזה
קטגוריה: קינוחי כוסות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 כוס חלב סויה/חלב
-
1 כפית מי ורדים
-
1 ורבע כוסות קורנפלור
-
חערבב היטב עד שנהיה מרקם חלק
-
בסיר
-
3 כוסות חלב סויה/חלב
-
1 כוס שמנת צימחית /מתוקה
-
לבשל עד לרתיחה
-
כשרותח להוסיף את עיסת הקורנפלור ולערבב עד שמתקשה לכבות את האש,
-
לצקת לכוסות, לכסות בנילון נצמד
-
ולקרר במקרר כ 4 שעות, לאחר הצינון במקרר 4 שעות לבשל בסיר,
-
1:2 כוס מים
-
1/2 כוס סוכר
-
כפית מי ורדים
-
כשרותח להוסיף צבע מאכל אדום
-
כשמתקרר מעט לצקת לכוסות
-
כ 2 כפות בכול כוס,
-
לקשט בקוקוס, שברי פיסטוק או בוטנים.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-