לןגן

סלט מטבוחה

מאת: מרים טויזר, פורסם: 30/09/2020 | 21:21
סלט מטבוחה

תקציר המתכון: מטבוחה מרוקאית טעימה... שעומדת על האש כמה שעות טובות... מה שנשאר לעשות זה לטבול את החלה בדבר הטעים הזה... ו... יאמי...

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על האש בסיר גדול להביא מים לרתיחה

  2. לנסר בתחתית העגבנייה צורת איקס(ראי בתמונה למטה)

  3. להכניס את העגבניות למים הרותחים לדקה אחת בלבד

  4. להוריד מהאש, ולקלף את קליפות העגבניות בעדינות

  5. את העגבניות המקולפות להחזיר לסיר, ולהוסיף, פפריקה מתוקה, מלח, שום

  6. במחבת עם מעט שמן לטגן פלפלים ירוקים שלמים

  7. לאחר מכן לחתוך אותם לפרוסות ולהכניס לסיר המטבוחה

  8. להניח על אש בינונית למשך 10 שעות לפחות עד להצתמצמות העגבניות והנוזלים