תקציר המתכון: כל שישי וחג 😋
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
חותכים את הגמבה ואת העגבניות לעיגול מתחילים לטגן אותם בשמן , מוסיפים פלפל חריף שחתוך לחצאים .
את הדג שמים ב- רבע כוס + פפריקה אדומה ומלח עם קצת מתערובת העלים .
מוסיפים שמן ופותחים תבלינים פפריקה אדומה 2 כפות גדושות בערך תראו לפי העין , כף מרק עוף , מלח וקצת מהפטרוזיליה והכוסברה חתוכים .
נותנים לזה שתי דקות . ונוסיף גם את השאטה .
נוסיף גרגירי חומוס אני מוסיפה קפוא נותנים לזה כמה דקות קלות והמים
של החומוס נפתחים בסיר .
נוסיף את הדגים ונראה אם צריך עוד מים אני לרוב לא מוסיפה כי יוצא מהחומוס וזה הסוד שלי . שמים מעל את העלים שנשארו לנו ושמים רוטב על הדגים שלנו .
דקה של רתיחה ואז 20 דקות על להבה נמוכה . מוכן לכם המעדן של שבת ❤️