לןגן

מעדן של - דג סלומון ברוטב מרוקאי חריף 🌶

מאת: טל דובנבוים, פורסם: 30/09/2020 | 18:31
מעדן של - דג סלומון ברוטב מרוקאי חריף 🌶

תקציר המתכון: כל שישי וחג 😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הגמבה ואת העגבניות לעיגול מתחילים לטגן אותם בשמן , מוסיפים פלפל חריף שחתוך לחצאים .

  2. את הדג שמים ב- רבע כוס + פפריקה אדומה ומלח עם קצת מתערובת העלים .

  3. מוסיפים שמן ופותחים תבלינים פפריקה אדומה 2 כפות גדושות בערך תראו לפי העין , כף מרק עוף , מלח וקצת מהפטרוזיליה והכוסברה חתוכים .

  4. נותנים לזה שתי דקות . ונוסיף גם את השאטה .

  5. נוסיף גרגירי חומוס אני מוסיפה קפוא נותנים לזה כמה דקות קלות והמים

  6. של החומוס נפתחים בסיר .

  7. נוסיף את הדגים ונראה אם צריך עוד מים אני לרוב לא מוסיפה כי יוצא מהחומוס וזה הסוד שלי . שמים מעל את העלים שנשארו לנו ושמים רוטב על הדגים שלנו .

  8. דקה של רתיחה ואז 20 דקות על להבה נמוכה . מוכן לכם המעדן של שבת ❤️