לןגן

כנאפה אפויה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 16:06
כנאפה אפויה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נוספת מערבבים....

  2. 200 גרם גבינת עיזים

  3. 200 גרם גבינת ריקוטה

  4. 3 כפות אבקת סוכר

  5. מסדרים בתבנית חצי משערות הקדאיף משטחים ומהדקים לתבנית

  6. מפזרים מעל את הגבינה

  7. מפזרים על כל השערות

  8. ומעל מסדרים את החצי השני

  9. 180 מעלות

  10. כ30/40 מעלות

  11. הסירופ...

  12. כוס סוכר

  13. כוס מים

  14. כף לימון

  15. מגיעים לרתיחה

  16. מנמיכים את האש

  17. ולאחר 10 דקות

  18. מכבים ....

  19. כשהכנאפה מוכנה.. וחמה

  20. שופכים מעל את הסירופ שהתקרר

  21. ומעל מפזרים פיסטוק טחון