לןגן

פסטה וקוביות פלפל אדום ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 15:59
פסטה וקוביות פלפל אדום ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה...

  2. מחממים מחבת גדולה

  3. עם 2 כפות שמן

  4. מוסיפים את...

  5. הבצל.שום.פלפל אדום

  6. מטגנים מס' דקות

  7. מוסיפים את רסק העגבניות

  8. מערבבים וממשיכים כ4 דקות

  9. מוסיפים את התיבול..חוץ מהסוכר

  10. מערבבים וממשיכים כ5 דקות

  11. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים

  12. את הסוכר ומערבבים

  13. מוסיפים את הפסטה ומערבבים.

  14. מנמיכים את הגז

  15. ומבשלים כ15/20 דקות

  16. לבדוק ולערבב עד שהפסטה

  17. מוכנה לאכילה

  18. בתאבון.....

  19. נ.ב

  20. הצעה לתיבול לאכילה

  21. חופן כוסברה ושמיר קצוצים

  22. להוסיף לצלחת הפסטה..ולערבב