תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
ההכנה...
מחממים מחבת גדולה
עם 2 כפות שמן
מוסיפים את...
הבצל.שום.פלפל אדום
מטגנים מס' דקות
מוסיפים את רסק העגבניות
מערבבים וממשיכים כ4 דקות
מוסיפים את התיבול..חוץ מהסוכר
מערבבים וממשיכים כ5 דקות
מוסיפים 4 כוסות מים רותחים
את הסוכר ומערבבים
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
מנמיכים את הגז
ומבשלים כ15/20 דקות
לבדוק ולערבב עד שהפסטה
מוכנה לאכילה
בתאבון.....
נ.ב
הצעה לתיבול לאכילה
חופן כוסברה ושמיר קצוצים
להוסיף לצלחת הפסטה..ולערבב