לןגן

צלי בשר ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 15:49
צלי בשר ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים

  2. מכסים את הסיר

  3. מנמיכים את הגז

  4. ומבשלים כחצי שעה

  5. מרטיבים את הבשר

  6. בכף מידי פעם

  7. לאחר חצי שעה

  8. מוציאים את הבשר לצלחת

  9. ומניחים לו להצטנן

  10. מוסיפים לסיר.......

  11. 2 כפות רסק עגבניות

  12. 3 שיני שום קצוצים

  13. חצי פלפל אדום קוביות

  14. כף סילאן

  15. מבשלים 10 דקות נוספות

  16. בינתים הבשר הצטנן

  17. פורסים לפרוסות

  18. ומחזירים לסיר

  19. מערבבים קלות את הסיר

  20. להטמיע את הבשר

  21. מבשלים כחצי שעה נוספת