סלמון וגרגירי חומוס ברוטב אדום
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 15:38
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
4 חתיכות דג סלמון
-
כוס ןחצי גרגירי חומוס(בושלו סוננו והוקפאו)
-
2 שיני שום קצוצים
-
1 עגבניה קוביות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
חופן כוסברה קצוץ
-
את הדגים שמים בקערה
-
מעל מפזרים קצת מיץ לימון
-
ל10 דקות שוטפים ומסננים
-
את החומוס שוטפים ומסננים
-
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן
-
שמים את העגבניה
-
ומטגנים כ2 דקות
-
מוסיפים את רסק העגבניות
-
ואת השום
-
וממשיכים תוך כדי עירבוב
-
כ3 דקות נוספות
אופן הכנה
-
מתבלים ב....
-
חצי כפית כוכרכום
-
כפית פפריקה מתוקה מעושנת
-
חצי כפית כמון
-
חצי כפית פלפל שחור
-
חצי כפית מלח
-
מערבבים ומוסיפים
-
2 כוסות מים
-
מבשלים על אש נמוכה
-
כ15/20 דקות
-
מסדרים את הדגים
-
עם כף מרטיבים אותם מהרוטב
-
מוסיפים את הירק
-
מוסיפים קורט סוכר
-
ומבשלים 15 דקות נוספות
-
עם מכסה ואש נמוכה