קובה בורגול
מאת: אילת אליהו, פורסם: 30/09/2020 | 14:49
תקציר המתכון:
קובה בורגול מטוגנת
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
לקובה
-
4 כוסות חד"פ קר בורגול דק (גרישה)
-
לשטוף טוב ולהשרות כחצי שעה במים.
-
לאחר ההשרייה לסחוט היטב את הבוררות מנוזלים, להוסיף כוס ורבע סולת, כוס ורבע קמח לבן, חצי כפית כורכום, בהרט, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, פלפל שחור
-
לערבב טוב, להוסיף 4 כפות שמן ו-2 וחצי כוסות מים פושרים חד"פ קר.
מילוי
-
לטגן 2 בצלים קצוצים עד להזהבה עם 3 כפות שמן.
-
להוסיף חצי כפית כורכום פלפל שחור, טיפה קנמון, כפית מלח, אפשר צנוברים, פטרוזיליה קצוצה
-
600 גרפי בשר טחון, לערבב ולפורר טוב.
אופן הכנה
-