לןגן

פוטטוס קריספי טעים בטירוף כתוספת למנה

מאת: לורט קלימין, פורסם: 30/09/2020 | 13:59

תקציר המתכון: פוטטוס קריספי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים לרצועות עבות את תפוחי האדמה משאירים את הקליפה ומרתיחים על הגז במים במשך 15 דקות

  2. מסננים את תפוחי האדמה ושמים בצד לקירור

  3. מערבבים את כל המצרכים בקערה - מיונז , קורנפלור מלח פפריקה פלפל שחור שיני שום כתושים וכף שמן זית

  4. מורחים את הממרח שיצא על תפוחי האדמה היטב

  5. מכניסים לתנור במשך 20 דקות עד שהתפוחי אדמה משחימים ומוציאים יוצא קריספי וטעים בטירוף