גרנולה ביתית מנצחת
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 12:06
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: שיבולת שועל,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מחממים תנור
-
ל180 מעלות
-
500 גרם שיבולת
-
שועל עבה
-
חצי כוס פקאן קצוצים
-
חצי כוס חצאי שקדים
-
חצי כוס גרעיני חמניה
-
חצי כוס גרעיני דלעת
-
רבע כוס שמן זית
-
חצי כפית מלח
-
חצי כוס סילאן
-
רבע כוס דבש
אופן הכנה
-
מערבבים הכל יחד
-
משופכים ל2 תבניות
-
מרופדות בדף אפיה
-
אופים
-
כ20/25 דקות