סמבוסק חומוס
מאת: אילת אליהו, פורסם: 30/09/2020 | 10:08
תקציר המתכון:
סמבוסק חומוס הכי טעים שטטעמו
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
סמבוסק 👌👌
-
להשרות לילה כחצי קילו חומוס (אפשר גם חומוס משימורים)
-
לשמור את מי הבישול.
-
לטגן 5-6 בצלים קצוצים עד להזהבה קלה, להוסיף את גרגירי החומוס אחרי שמעכנו אותם, לתבל בכף מרק עוף,מלח פלפל שחור, כף כמון,כפית כורכום.
בצק
-
קילו קמח
-
2 כפות שמרים יבשים
-
כף מלח
-
חצי כוס שמן
-
ביצה
-
3 כוסות ממי הבישול
-
ללוש הכל היטב ולהתפיח שעה, ללוש שוב, ולתת עוד התפחה
-
לחלק את הבצק לכמה כדורים, לרדד, ולקרוץ עיגולים, למלות בחומוס, ולטגן בשמן עמוק.
אופן הכנה
-