תפוחי עץ ממולאים בעוגת דבש עם צימוקים ושקדים
מאת: מירי צדוק, פורסם: 30/09/2020 | 03:00
תקציר המתכון:
חוויה אמיתית
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
8 תפוחי עץ
-
לחתוך להם את כיפת התפוח העליון ועם תפוחון לרוקן בזהירות את התפוח בלי לפצוע את קרקעית התפוח,
-
להניח את כול התפוחים בסיר מלא מים,
-
לבנתיים להכין עוגת דבש
-
6 ביצים
-
1 ורבע כוסות סוכר
-
3/4 כוס שמן
-
1 סוכר וניל
-
1 אבקת אפייה
-
2 כוסות קמח
-
1 כפית קינמון
-
חצי כפית ציפורן
-
1 כוס דבש
-
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
-
בקערה נפרדת שמים את החלמונים, רבע כוס סוכר, שמן, אבקת אפייה, סוכר וניל, דבש, קינמון ציפורן וקמח לערבב היטב, לשפוך את העיסה לקערת החלבונים להוסיף צימוקים ולערבב היטב.
-
לסדר בתבנית את התפוחים עם מצקת ליצוק לכול תפוח מעיסת העוגה שהתפוח יהיה מלא ולסדר את התפוחים יפה בתבנית.
-
לפזר מעל התפוח שקדים טחונים.
-
כוס מים מהול בחצי כפית קינמון לשפוך בתבנית.
-
ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה יפה ושבדקנו עם קיסם שהעוגה מוכנה
-
כשהתפוחים הממולאים מוכנים
-
להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר
-
ביתרת העוגה שנשארה לנו בקערה אפשר ליצוק ל 2 תבניות אינגלישקייק והנה לנו עוד 2 עוגות דבש לאפות בחום של 180 מעלות.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-