פאי פיצוחים
מאת: מירי צדוק, פורסם: 29/09/2020 | 18:46
תקציר המתכון:
המלכה שבסדרות הפאי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק
-
150 גר' מחמאה
-
2 כוסות קמח
-
חצי כוס שקדים טחונים
-
10 כפות אבקת סוכר
-
קורט מלח
-
1 ביצה
-
ללוש את הבצק היטב לקמח משטח עבודה, לדדד ולגלגל את הבצק על המערוך ולפתוח על תבנית הפאי לסדר את השוליים, ולהוציא את הבצק המיותר,
-
אני מכסה את הפאי עם ניא אפיה ומניחה על הניר גרגירי חומוס כדי שיהיה משקולת על הבצק, לאחר 10 דק' של אפיה מסירה את ניר האפיה והחומוס,
-
לאפות בחום של 180 מעלות
-
קרם נוגט
-
1 כוס חד פעמי קר של קצפת צמחית
-
90 גר' שוקולד מריר
-
80 גר' מחית נוגט
-
להמיס הכול אפשרי במיקרוגל במשך כדקה, שופכים על בסיס הפאי אפשר לקשט
-
ומקפאים עד להגשה
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-