קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לקציצות-1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתוש
חצי קילו חזה טחון
פטרוזיליה קצוצה
פירורי לחם
מלח,פלפל,כמון ,כורכום ,קורט תבלין פילדלפיה לערבב הכל לעטוף ולהניח שעה במקרר
רוטב- בסוטז' לחמם 2 כפות שמן
לטגן את הבצל והשום לשקיפות
להוסיף את העגבניות המרוסקות
2 כוסות מים ולתבל - מלח,פלפל,פפריקה מתוקה ,כמון,כורכום לבשל לצמצום הרוטב
ולהוסיף עוד כוס מים לתת שוב רתיחה ולהניח את הקציצות בסיר ל20-25 דקות בישול
לשטוך היטב את הבורגול ולהשרות את
שעה במים רתוחים בכלי סגור
בווק עם 2 כפות שמן להקפיץ
גזר חתוך לגפרורים 10 דקות
להוסיף פלפל חתוך לרצועות לעוד הקפצה של 5 דקות ולהוסיף בצל חתוך לרצועות לשקיפות לתבל מלח ,פלפל
רוטב שום ודבש וסויה לערבב לעוד 5 דקות בישול
לבורגול- לסנן את הבורגול
לחמם כף שמן ולטגן קלות לתבל מלח,פלפל,כורכום להוסיף חצי כוס מים להנמיך להבה ולכסות 10 דקות בישול להוסיף את הירקות המוקפצים לבורגול