לןגן

קציצות עוף עם בורגול וירקות מוקפצים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/09/2020 | 17:54
קציצות עוף עם בורגול וירקות מוקפצים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציצות-1 בצל קצוץ

  2. 2 שיני שום כתוש

  3. חצי קילו חזה טחון

  4. פטרוזיליה קצוצה

  5. פירורי לחם

  6. מלח,פלפל,כמון ,כורכום ,קורט תבלין פילדלפיה לערבב הכל לעטוף ולהניח שעה במקרר

  7. רוטב- בסוטז' לחמם 2 כפות שמן

  8. לטגן את הבצל והשום לשקיפות

  9. להוסיף את העגבניות המרוסקות

  10. 2 כוסות מים ולתבל - מלח,פלפל,פפריקה מתוקה ,כמון,כורכום לבשל לצמצום הרוטב

  11. ולהוסיף עוד כוס מים לתת שוב רתיחה ולהניח את הקציצות בסיר ל20-25 דקות בישול

  12. לשטוך היטב את הבורגול ולהשרות את

  13. שעה במים רתוחים בכלי סגור

  14. בווק עם 2 כפות שמן להקפיץ

  15. גזר חתוך לגפרורים 10 דקות

  16. להוסיף פלפל חתוך לרצועות לעוד הקפצה של 5 דקות ולהוסיף בצל חתוך לרצועות לשקיפות לתבל מלח ,פלפל

  17. רוטב שום ודבש וסויה לערבב לעוד 5 דקות בישול

  18. לבורגול- לסנן את הבורגול

  19. לחמם כף שמן ולטגן קלות לתבל מלח,פלפל,כורכום להוסיף חצי כוס מים להנמיך להבה ולכסות 10 דקות בישול להוסיף את הירקות המוקפצים לבורגול