תפו"א במילוי בשר
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 17:38
תקציר המתכון:
תפו"א במילוי בשר
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
תפו"א במילוי בשר
-
לתבל בשר טחון כמו שאתם אוהבים, לטגן, ולפתוח אותו עם מזלג כל זמן הטיגון, לקרר.
-
לרוקן את פנים תפו"א, לא עד הסוף, למלות בבשר.
-
רוטב
-
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף קופסא של רסק עגבניות קטנה, לערבב 2 דקות, להוסיף כורכום ופפריקה ולהמשיך לערבב, כף מרק עוף בתוך כוס מים חמים לערבב ולשפוך לסיר, להוסיף פלפל שחור, טיפה בהרת למי שאוהב ואת התפוחי אדמה, לערבב אש נמוכה עד לריכוך.
-
מכניסה לתנור לחצי שעה
אופן הכנה
-