סלונה
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 17:35
תקציר המתכון:
סלונה, מאכל עירקי מבית אמא.
מושטים עם פרוסות עגבניות ובצל ברוטב חמוץ מתוק.
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
סלונה👌
-
לטגן 6-7בצלים חתוכים לטבעות עד להזהבה קלה.
-
לטגן טיגון קל מושטים (אחרי השרייה בלימון ומלח)
-
בסיר/פיירקס שנכנס לתנור, לסדר שכבה של בצל, שכבה של פרוסות עגבניות, את הדגים, ושוב בצל ומעל עגבניות, לפזר כמה עלים של נענע.
-
בקערה לערבב קופסא קטנה של רסק, מיץ מלימון שלם, מלח, פלפל שחור, 4 כפות סוכר, פפריקה מתוקה, רבע כוס שמן זית וכוס מים חמים.
-
לשפוך לסיר, לבשל כחצי שעה, ולהכניס לתנור להשחמה.
אופן הכנה
-