 
				אסאדו בבישול ארוך 
			 
		
		
			מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 17:01
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				אסאדו
			
		 
		
			קטגוריה: בשר,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						אסאדו  בבישול ארוך! 
					
- 
						בקערה  לשים כף רכז רימונים, כף טריאקי וכף צ'לי מתוק, גרגירי חרדל פלפל אנגלי , להשרות כשעה, עדיף ליותר.. 
					
- 
						לצרוב  את הבשר במחבת, כ-2 דקות מכל צד, ולשים אותו בסיר שמתאים לתנור, לפזר תפו"א חתוכים, בצלי שאלוט, גזר מקולף וחתוך לרבעים, כמה שיני שום. 
					
- 
						בקערה  קטנה לשים חצי כוס שמן חד"פ קר, כף פפריקה מתוקה /חריפה, אגוז מוסקט וכוס וחצי מים חמים, לשפוך לסיר, מעל לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
					
- 
						לעטוף  את הסיר בנייר אפייה ומעל נייר כסף, להכניס לתנור לחום גבוה 200 מעלות כשעה, ואחר כך להוריד ל-180,לעוד שעתיים בערך. 
					
- 
						מדי  פעם להרטיב את הבשר עם הרוטב שלא יתייבש. 
					
 
		אופן הכנה
		
				-