אסאדו בבישול ארוך
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 17:01
תקציר המתכון:
אסאדו
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אסאדו בבישול ארוך!
-
בקערה לשים כף רכז רימונים, כף טריאקי וכף צ'לי מתוק, גרגירי חרדל פלפל אנגלי , להשרות כשעה, עדיף ליותר..
-
לצרוב את הבשר במחבת, כ-2 דקות מכל צד, ולשים אותו בסיר שמתאים לתנור, לפזר תפו"א חתוכים, בצלי שאלוט, גזר מקולף וחתוך לרבעים, כמה שיני שום.
-
בקערה קטנה לשים חצי כוס שמן חד"פ קר, כף פפריקה מתוקה /חריפה, אגוז מוסקט וכוס וחצי מים חמים, לשפוך לסיר, מעל לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.
-
לעטוף את הסיר בנייר אפייה ומעל נייר כסף, להכניס לתנור לחום גבוה 200 מעלות כשעה, ואחר כך להוריד ל-180,לעוד שעתיים בערך.
-
מדי פעם להרטיב את הבשר עם הרוטב שלא יתייבש.
אופן הכנה
-